Skip to content

ZIUA PORŢILOR DESCHISE

2 martie 2015

Înscrierea copiilor în clasa pregătitoare începe în data de 16 februarie 2015. Fiecare unitate de învatamânt în care se organizează clasa pregătitoare organizează „Ziua porţilor deschise” în intervalul 18-26 februarie. Cu această ocazie, părinţii şi copiii vor putea vizita spaţiile şi vor putea discuta cu cadrele didactice.

    Şcoala Gimnazială Florica va organiza o „Zi a porților deschise”, in data de 26 februarie 2015, zi în care părinții, copiii și alte persoane interesate pot vizita spațiile dedicate activităților claselor pregătitoare și pot purta discuții cu personalul unității de învățământ implicat în această activitate.

          Pentru a facilita comunicarea dintre părinți și personalul didactic și informarea familiilor privind oferta educațională, la această activitate vor participa directorul unității de învățământ doamna Costache Liliana, cadre didactice care predau la clasa pregătitoare, reprezentanți ai părinților elevilor care frecventează clasa pregătitoare în anul școlar 2014 – 2015, precum și alte persoane desemnate de conducerea unității de învățământ.

Reclame
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: